Skip to content

РазПичило се е!

24/03/2009

Слушайки: Se-Sa feat. Sharon Phillips – Like This Like That
silverspring_may08_2Както отиваме на добре заслужен и особено вкусен обяд с пържолки, ммммм, чувам – ‘Я, гле’й как се е разПичило!’ Аууу, че хубав израз ‘Разпичило се е!’ Огледах се, ‘Верно бе!’ Девойки навсякъде, и всичките едни, мммм…. Прииска ми се да съм мъж. Не за друго, ама изпитах неудържимото желание да усетя топлината между краката си, да почувствам как пениса ми се втвърдява в устрем към дупето на минаващата покрай мен девойка. Красота! Изящество! Изкуство! А после да почувстваш и топлината от влажната й, разПичена путка! Аууу, е много ми се иска…
Какви са немирни и похотливи само. Просят си, докато си въртят дупетата игриво по паважа. С голи коремчета, ниски талии, развени от вятъра коси, очи, жадно оглеждащи се и пъпчета молещи да бъдат напълнени, изпълнени, целувани. Ама, че пролетно настроение. Всичките изглеждат възбудени и очакващи пролетта да задоволи техните нагони. Слънцето ги гали нежно, а те още по-нежно отвръщат, но не само на него…

Вървя по улицата, поклащайки дупето си в ритъна на mp3-ката, свиреща парче на Ели Кокину. Тази мацка истински пали, усещам се как леко подтичквам, само и само да спазвам темпото. Нечий очи се приковават в задника ми. WTF?!? Хм, баси, обекта определено не ме привлича, за възрастта няма дори да говорим… Я да забързам. Ама верно се е разПичило! И аз го усещам. Нищо, че малката онзи ден ми вика, без въобще да се замисли и адски безскрупулно ‘Ти нямаш цици!’. Ми нямам, как да имам, като кърмих сестра ти 10 месеца, а теб поне 11, ако не и 12, какво да имам. Само с 2 кожи съм, ама пък задник имам и Пичка също. И аз съм се разПичила.
Вече наближавам офиса, все така поклащайки се в такт, отвън агитката – пуши. Виждам в далечината още една разПичена. Приближава, ама тази е перверзна и без дори да ти говори, само като я погледнеш и си я представяш как ти го лапа… Не моя де…нали нямам. Приближава, фиксира погледа си върху един колега, а те всичките, ще я изпият с очи, и му казва ‘Ау, честита прическа!’. Ей, момичето три пъти преглътна да му го каже, а сигурно друго й се искаше да излезеот устата й. Момчетата само я изчакаха да затвори вратата след себе си и се почна ‘Колко е руса, какви са й очите, кое как го прави…’, нямат милост. Но това пак ме наведе на мисълта – разПичило се е и това си е! Малко слънце да се покаже и ние, жените, веднага започваме да мислим едни ми ти работи…Секс, Секс и пак Секс!
Само един проблем видях аз в тая цялата ситуация. Все ми се струва, че се е и разКУРило, ама не чух никой да го казва!…

С благодарности към човека с лафа :)

Advertisements
6 Comments leave one →
 1. 24/03/2009 3:37 pm

  Кеф! КЕф! КЕФ! ха честито ти свърталище!
  Много се зарадвах, че вече ще има още една бойна квартира, дето да се свъртаме :)))
  А пък с този пост, така ме разтече, така ми омекнаха коленете, че олекнах приятно като перце и сега чакм да ме подухнат. А дано се е Разкурило, че да ни огрее :))))), а не само да си мечтаем :))))

 2. hotchocolad permalink*
  24/03/2009 5:12 pm

  Ех, Светла!
  Страшно ми е приятно да те видя!!! :)))
  Голяма чест за мен! Добре си дошла в свърталището ;)
  Ами да ни огрее, и аз туй викам!

 3. Нели permalink
  24/03/2009 8:00 pm

  Супер,откровението на Si!
  Поздрави!

 4. hotchocolad permalink*
  25/03/2009 7:01 am

  @Нели,
  Добре си дошла :)

Trackbacks

 1. Пожелай си нещо пролетно… « Bunny Wrote
 2. ентелегентно » Blog Archive » Пожелай си нещо пролетно…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: